dimarts, 3 d’octubre de 2017

L'estat apanyol no pot amb la insubmissió catalana del 1-O

Aquest Blogger utilitza diàlegs totalment ficticis entre els personatges del panorama polític apanyol. Qualsevol coincidència amb la realitat és pura coincidència. 

#CatalanReferendum #Ref1Oct 
PPSOEZ: tranquilo Mariano. Los socialistas estamos con el estado de derecho.

Mariano: Pues entonces, #aporellos

El dia 1 d'Octubre del 2017 Catalunya exerceix el seu dret a vot en el Referèndum per la Independència. El govern espanyol respon amb l'enviament de forces de seguretat, uns 10 Mil agents PN i GC, amb l'objectiu de reprimir la població.

Malgrat això, la majoria de catalans, uns 3 Milions, surten a votar. La majoria de col.legis electorals aconsegueixen obrir i la gent pot votar però les forces espanyoles entren amb violència en alguns d'ells requisant urnes.

Molts catalans es veuen obligats a anar a votar en altres poblacions davant l'actuació represora de l'estat. Es calcula que 770 Mil paperetes han estat segrestades.
Les imatges de violència policial i vulneració dels drets humans donen la volta al mon.

La xifra de civils ferits passa dels 800. Els cossos de bombers intenten protegir els civils davant l'actuació represora de l'estat.


La policia torturant civils indefensos.

 

La resistència dels civils és pacífica. Malgrat això la policia espanyola actua igual que en altres temps. Persones grans ferides pels antiavalots espanyols. Mossos d'esquadra ajudant ferits.
Els catalans junts com un sol poble es manifesten en contra de la barbàrie:La premsa internacional reacciona davant la violència represora de l'estat espanyol.

L'Oficina de l'Alt Comisionat pels Drets Humans, havent avisat l'estat espanyol uns dies abans que s'havia de respectar els drets fonamentals el dia 1-Octubre, inclós el dret a la participació independentment que el referèndum fos ilegal,   demana una investigació d'experts en vulneració de drets humans davant la tragèdia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Test3 Test3
Test3 Test3