diumenge, 9 de novembre del 2014

L'Estat apanyol no pot amb la insubmissió catalana del 9N


Aquest Blogger utilitza diàlegs totalment ficticis entre els personatges del panorama polític apanyol. Qualsevol coincidència amb la realitat és pura coincidència.

A un dia del 9N...





La societat civil és als carrers de catalunya enganxant troços de plàstic groc als arbres i els estants d'"ARA ÉS L'HORA" repartint diaris per participar.

Mon barri (un de molts de l'area metropolitana), espanyol pels quatre costats, ha rebut bé la iniciativa de la societat civil. No hi han disturbis enlloc. No s'aprecia cap mena de violència als carrers. Només un energúmen cridant no sé què i treient algun plàstic, però poca cosa més.

La fiscalia de Catalunya a petició de la Fiscalia de l'Estat, ha obert un procés de investigació per veure si la utilització de locals Públics per l'event pot constituïr delicte. En principi només és un tràmit (fins que arribi als jutjats), la qual cosa fa que els catalans dubtem si no ens retiraran les urnes demà. Seria increible que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya es reunís un Dissabte per finalment prohibir-nos votar...Però en aquesta Espanya tot és possible.
 
Sembla que la Plataforma espanyolista "Libres e iguales" ha tingut una topada amb una manifestació de independentistes bascos a la Plaça de Sant Jaume (BCN) que demanaven millors condicions per als presos...



 Sembla que l'iniciador de l'agressió a la Plaça de Sant Jaume ha estat un espanyolista vingut de fora. Hauria robat una estelada a una nòia i tots els bascos s'han posat a cridar consignes en basc. Els espanyolistes han començat a cridar "asesinos! asesinos"...total, un merdé.



 Rosa: Si ya lo decía yo, no hay diferencia entre el nacionalismo catalán y el nazismo.


Atac Ultra a la Blanquerna y a l'Ateneu






Atac feixista a un col.legi a Girona el 9N


Ultres espanyolistes intenten provocar disturbis a una manifestació independentista a la Plaça de Sant Jaume en les hores prèvies al 9N.

Un regidor del PP de Berga fent de xivato dels seus veïns, escriu una carta a la Delegació de Govern:



Ens volen amordaçar o què?

Dia 0...

Rosa: Hay que llevar ahora mismo a Artur Mas a la carcel. Lo vamos a denunciar junto a Irene Rigau i Ramón Espadaler...Y vamos a denunciar para que se retiren las urnas...Ole! Ole! Ole! la democracia.





Monago: Joer! que buena está...Sssss! nena! ¿quieres venirte conmigo a las Canarias? con todos los gastos pagados...No te preocupes, luego devuelvo el dinero.



Juez: Señora, no pienso retirar ni una sola urna...No quiero provocar ningún disturbio... Y no voy a detener a nadie. Váyase a casa señora, que es domingo y es Fiesta...Además, tengo que ir a votar...Jeje!





JLRZapatero: quiero felicitar a los catalanes por el ejemplo que están dando en el día de hoy...Ni en mis tiempos iba tanta gente a votarme...Recordad! que apoyaré apoyaré y apoyaré lo que salga del 9N tal y como hice con el Estatut de Catalunya de 2006






JLRZPinocho: apoyaré apoyaré y apoyaré lo que salga del 9N tal y como hice con el Estatut de Catalunya de 2006...jeje!

Dia 0...La gent votant, cues a tot arreu, organització desbordada, els voluntaris estan tan cansats que dormiran la setmana sensera. 100 Observadors internacionals...Èxit total.



He rebut un missatge indicant que ja s'han obert els punts de votació.

Es comencen a formar les primeres cues...Gent rient, i.l.lusió, llibertat.

La Presidenta d'UPyD demanda al conseller Espadaler i la consellera Rigau, i demana a la Fiscalia que aturi el 9N.

El Fiscal demana als mossos d'esquadra que identifiqui els responsables del 9N



Hi han un centenar d'observadors internacionals, entre ells 8 del Parlament Europeu:

La delegació la formen:

-Izaskun Bilbao, vicepresidenta del grup Alde al Parlament europeu i eurodiputada del PNB

-Mark Demesmaeker, eurodiputat del grup Conservadors i Reformistes Europeus i membre del partit flamenc Nova Aliança Flamenca

-Ian Dunkan, eurodiputat del Grup Conservadors i Reformistes Europeus i membre del Partit Conservador Britànic

-Jill Evans, eurodiputada del grup Els Verds/Aliança Lliure Europea i membre del Partit Gal·lès (Plaid Cymru)

-Gérard Onesta, membre del Consell Regional de Migdia-Pirineus i del partit Europa Ecologia, de la família del Partit Verd europeu

-Valter Mutt, diputat suec i membre del Partit Verd

-Peter Vilfan, diputat del Parlament d'Eslovènia, del partit Aliança d'Alenka Bratusek

-Bernard von Grunberg, diputat al Parlament de Renània del Nord-Westfàlia pel Partit Socialdemòcrata Alemany (SPD)

Un centenar d'observadors internacionals d'organismes no governamentals, coordinats per la Comissió Internacional de Ciutadans Europeus (ICEC),  també són a Barcelona per seguir el 9-N i explicar al món com s'ha desenvolupat.

Provenen de nacions sense estat com Escòcia, Flandes, el Vèneto o Euskadi i no estan acreditats com a observadors perquè no representen organismes oficials, sinó únicament entitats socials i polítiques. Aquest matí, però, han tingut una reunió informal amb representants del govern català. 

Dades de participació a CAT a les 13:00

són 1.142.910 persones (només en 4 hores de participació)

Alt Pirineu 13.389
BCN 693.914
CAT Central 112.770
Girona 142.707
Lleida   64.291
Tarragona 82.747
Terres de l'Ebre 33.092

Cues a les ciutats de París, Londres, Milà, Brusel.les i Nova york... En que l'organització ha quedat desbordada.


  Joan: Jo també vull felicitar els catalans perquè hem decidit a anar a votar finalment...vull dir...no volia votar al principi però...bé, ja m'enteneu, oi?

Miquel: Emmmmm! bé jo...només volia dir queeeee....Sense paraules.

Dades participació a CAT a les 18:00 hores...

Segons Joana Ortega: són 1.977.531 persones

Alt Pirineu i Aran 21.768
BCN 1.228.940
CAT Central 186.991
Girona 232.458
Lleida   112.685
Tarragona 139.374
Terres de l'Ebre 55.315

Artur: President Rajoy, espero que aquesta setmana m'agafis el mòbil...recorda que si no tens ganes de parlar et tiraré tota la premsa internacional a sobre.

Tota la premsa internacional posa en primera plana, durant tot el dia, el procés participatiu de Catalunya...


 

Alicia: Estamos jodidos...Bueno! siempre puedo apuntarme los votos de la gente que no ha ido a votar. jejejeje!

Senyora Alícia, si avui va a votar el 40% de la població i surt majoria independentista, imaginis un escenari de Referèndum legal i acordat en que hi vagi a votar el 70% de la població de CAT. L'independentisme guanyaria per golejada...Més val que Espanya es treguin la bena dels ulls i se n'adonin que a Catalunya estan passant coses de veritat. 

Dia +1 a la matinada...

Ja s'han tancat els col.legis fa hores, encara que el que no ha pogut votar podrà fer-ho durant 15 dies si justifica el motiu.

Dades participació a 88,44% escrutat a CAT...  2.043.248 persones.

Es calculen aproximàdament que finalment seran uns 2.250.000 persones al final de l'escrutini (no se sap què passa amb el vot a l'extrager i els 15 dies de marge per votar). Això seria aproximàdament un 43% de la població la que ha anat a votar.

Resultats al 88,44% dels vots escrutats:
#Sí#Sí 80,72%
#Sí#No 10,11%
#Sí Blanc 0'98%
#No 4,55%
#Blanc 0,56%
Això ja no és 9N sinó 10N. Ja és demà.

La Generalitat ha xifrat finalment en 2.305.290 el nombre de personas que han participat aquest diumenge al 9N.

A hores d'ara encara hi ha gent votant fins que tanquin definitivament les urnes d'aquí a 15 dies. Malgrat l'èxit, aquest només ha estat parcial. Queda encara molt camí per recorrer en aquest procés. Tot i això, podem dir que Catalunya està per fí al mapa mundial. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Test3 Test3
Test3 Test3